Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Το WodenStyle.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα με ξύλινα προϊόντα, όπως ωρολόγια και γυαλιά ηλίου, που εδρεύει στο Σχηματάρι Βοιωτίας ΔΟΥ Θήβας με τηλέφωνο επικοινωνίας 697 163 1625. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα WodenStyle.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.


Γενικά

Το WodenStyle.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη. Το WodenStyle.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Πνευματικά Δικαιώματα

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) και των υπηρεσιών του site που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στο WodenStyle.gr. Η εμφάνιση των τελευταίων στον διαδικτυακό τόπο ή τρίτων συμβεβλημένων με αυτόν μερών δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας, διατίθενται δε στους επισκέπτες του site μόνο για προσωπική χρήση (μη κερδοσκοπική ή εμπορική).

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι εν λόγω Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης καθώς και η χρήση αυτής της Ιστοσελίδας θα διέπονται από τους νόμους της Ελλάδος. Αποκλειστικά αρμόδια για κάθε διαφορά που σχετίζεται με την παρούσα Ιστοσελίδα είναι τα Δικαστήρια της Θήβας.

Όρια Ευθύνης

Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη.

Το WodenStyle.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσίες υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας. Ταυτόχρονα δε φέρει καμία ευθύνη για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το WodenStyle.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Το WodenStyle.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, λάθη ή βλαπτικά στοιχεία στα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημία ούτε για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσης από χρήστες του site. Στα πλαίσια καλής πίστεως και για την δική σας προστασία, σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραστική του αξία, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το τμήμα πωλήσεων στο 697 163 1625 ή με e-mail στο info@WodenStyle.gr

Παραγγελίες

Γενικά

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και εκτελούνται οι αποστολές των παραγγελιών καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών μεταξύ 10.00 π.μ.-17.00μ.μ.

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Τιμές

Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και το Φ.Π.Α. Το WodenStyle.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Ολοκλήρωση/Επιβεβαίωση παραγγελίας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το WodenStyle.gr μέσω email ή/και με τηλέφωνο την επιβεβαίωση και τον αριθμό της παραγγελίας.

Τροποποίηση της παραγγελίας

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές. Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας του, πριν την ολοκλήρωση αυτής, και να επιλέξει άλλα προϊόντα.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Για οποιαδήποτε καθυστέρηση που μπορεί να οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (οπως καιρικές συνθήκες, έλλειψη στοκ προμηθευτή,τελωνείο κ.α.) όπως και σε τυχών προβλήματα ή υπαιτιότητα της εταιρίας μεταφορών,η εταιρία (WodenStyle.gr) απαλλάσσεται των ευθυνών της και οφείλει άμεσα να ενημερωσει  τον πελάτη (εντός 2 εργάσιμων ημερών).

Εγγύηση

Σε όλα τα εμπορεύματα προσφέρεται η εγγύηση του κατασκευαστή, τα κύρια στοιχεία της οποίας αναγράφονται στην περιγραφή του εμπορεύματος. Εάν, πριν πραγματοποιήσετε μία αγορά, έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν ή τον χρόνο της προσφερόμενης εγγύησης μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του WodenStyle.gr.

Αποστολή προιόντων-Εξοδα αποστολής/αντικαταβολής

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με εταιρία ταχυμεταφοράς ( courier ) ή με οποιαδήποτε εταιρία μεταφορών εξυπηρετεί την εκάστοτε παραγγελία. Η επιλογή του τρόπου γίνεται πάντα με απόφαση της εταιρίας, εκτός εάν ο πελάτης επιθυμεί τρόπο αποστολής με δικά του μέσα, οπότε και πρέπει να επικοινωνεί τηλεφωνικά με την εταιρία. Η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1 εως 2 εργάσιμες από την αποστολή των εμπορευμάτων, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει εώς τις 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Η παραγγελία αποστέλλεται είτε από την έδρα της εταιρίας μας στο Σχηματάρι, είτε απευθείας από την έδρα προμηθευτών μας (εκτός Σχηματαρίου) στον τελικό πελάτη. Αν τυχόν ο πελάτης επιλέξει δύο προϊόντα, εκ των οποίων το ένα αποστέλλεται από την έδρα μας και το δεύτερο αποστέλλεται από την έδρα του προμηθευτή μας, και επιθυμεί να πληρώσει μέσω αντικαταβολής, τότε μπορεί είτε να πληρώσει κατά την πρώτη παράδοση το συνολικό κόστος της παραγγελίας του είτε να πληρώσει ανεξάρτητα, κατά την κάθε παράδοση ξεχωριστά, το κόστος προϊόντος και αντικαταβολής (στην περίπτωση όμως αυτή θα επιβαρυνθεί δύο φορές με το κόστος +3ευρώ της αντικαταβολής). Σε κάθε περίπτωση, αν η συνολική παραγγελία ξεπερνά τα 120ευρώ, ακόμη και αν τα προϊόντα παραδοθούν ξεχωριστά, ο πελάτης δικαιούται τα δωρεάν μεταφορικά, όπως αυτά προβλέπονται παρακάτω.

Ο πελάτης μπορεί να ενημερώνεται για την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας του, όχι όμως για την ώρα παράδοσης, καθώς τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται μέσω ACS ή ELTA courrier, και δεν είναι δυνατή η προκαθορισμένη ώρα παράδοσης. Σε αντίθετη περίπτωση, ο πελάτης μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του από οποιοδήποτε κατάστημα ACS, ELTA courrier, η ταχυδρομείο ΕΛΤΑ της προτίμησής του.

Για συνολική παραγγελία έως 119,99 ευρω χρέωσης με τα  μεταφορικά εξοδα επιβαρύνεται ο πελάτης και αφορά αποστολές προιόντων σε όλη την ελληνικη επικράτεια εξαιρουμένων των δυσπρόσιτων περιοχών και των νήσων. Για δυσπρόσιτες περιοχές ή για αποστολή προϊόντων σε νησιά, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνεί τηλεφωνικά όπου και θα ενημερώνεται για το κόστος αποστολής.

Για συνολική παραγγελία απο 120 ευρώ και ανω, και για τα περισσότερα προϊόντα τα μεταφορικά εξοδα ειναι 0,00 ευρω(ΔΩΡΕΑΝ) ανεξαρτήτου βάρους και όγκου και αφορά αποστολές προιόντων σε όλη την ελληνικη επικράτεια εξαιρουμένων των δυσπρόσιτων περιοχών και των νήσων. Για δυσπρόσιτες περιοχές ή για αποστολή προϊόντων σε νησιά, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνεί τηλεφωνικά όπου και θα ενημερώνεται για τυχούσα επιβάρυνση στο κόστος αποστολής.

Για συνολική παραγγελία απο 120 ευρώ και ανω, και για περιοχές εντός Σχηματαρίου τα μεταφορικά εξοδα ειναι 0,00 ευρω(ΔΩΡΕΑΝ) ανεξαρτήτου βάρους και όγκου.

Κατά τη διαδικασία της παραγγελίας, είτε τηλεφωνικά, ο πελάτης μπορεί να ενημερώνεται για το ακριβές κόστος μεταφορικών της παραγγελίας του.

Το κόστος αντικαταβολής ορίζεται απο την εταιρία σταθερά στην τιμη των 3 ευρω (περιλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ανεξαρτήτου βάρους και όγκου και αφορά αποστολές προιόντων σε όλη την ελληνικη επικράτεια περιλαμβανομένων των δυσπρόσιτων περιοχών και των νήσων.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν σας από την έδρα της εταιρίας μας, χρεώνεστε μόνον το κόστος του προϊόντος σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Ακόμη και αν ένα προϊόν εμφανίζεται ως διαθέσιμο, ο πελάτης υποχρεούται να έρχεται σε τηλεφωνική επαφή με την εταιρία μας, πριν από την παραλαβή του προϊόντος του από την έδρα μας, καθώς οι διαθεσιμότητες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ακύρωση παραγγελίας

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 697 163 1625 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

Πολιτική επιστροφών

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία και έχει αποσταλεί το προϊόν και επιθυμείτε την επιστροφή του τότε επικοινωνήστε μαζί μας την ίδια ημέρα και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Η διεύθυνση της εταιρίας θα αποφασίσει εάν γινει αποδεκτη η ακύρωσή της. Επιστροφή χρημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο για προϊόντα τα οποία επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση, και με δεδομένο ότι δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία καθώς και ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν.

Εγγύηση

Σε περίπτωση βλάβης προϊόντος η οποία οφείλεται σε αστοχία υλικού ή κατασκευαστικό λάθος, και με δεδομένο ότι ισχύει η εγγύηση του προϊόντος, ο πελάτης εξυπηρετείται από τον εκάστοτε αντιπρόσωπο-εισαγωγέα που είναι άλλωστε και ο πάροχος της εγγύησης. Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για το χρόνο επισκευής ή αντικατάστασης του ελαττωματικού ή εσφαλμένου υλικού. Επίσης, τα έξοδα μεταφοράς για το προς επισκευή ή αντικατάσταση προϊόν βαρύνουν είτε τον πελάτη είτε τον πάροχο της εγγύησης, ανάλογα με τους όρους κάθε αντιπροσώπου.